Omelet Tuinkruiden

Geschikt in Fase: 1234

Proteïne Omelet met Provençaalse tuinkruiden

Heerlijke proteïnerijke omelet verrijkt met Provençaalse tuinkruiden. Ideaal voor ontbijt, lunch of diner. Ook lekker om mee te nemen in uw lunchbox!

Inhoud: Doosje met 7 sachets van 25 gram

Omelet Tuinkruiden

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

  • Omelet Tuinkruiden

Voorraad: Ja

€ 12,90
Pin It
OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

Voedingswaarden

Hoeveelheid

per sachet
van 25g

Kcal

95Kcal

Eiwitten

20g

Koolhydraten

1,4g

..waarvan suikers

-g

Vetten

3,3g

Vezels

-g

Natrium

127mg

Kalium

-mg

Calcium

39mg

Extra Informatie:

Ingrediënten:

Ei en gedroogd eiwit, melkeiwitten, zout, aroma’s, peper en kruiden, kleurstof : riboflavine-oranje geel, antiklontermiddel : colloïdaal silicium, Vitaminen C, PP, E, B5, B6, B2, B1, A, Foliumzuur, B12, Biotine.

Bereiding:

Neem 120 ml koud water in de shaker of mengkom.
Giet de inhoud van het zakje erin.
Goed afsluiten en 10 seconden goed schudden of mixen.
Neem een pan met antiaanbaklaag, strijk deze in met een kleine hoeveelheid olijfolie en verwarm deze.
Giet het beslag in de pan en laten bakken langs 1 zijde op een warm vuur, u kunt de omelet langs 2 kanten bakken maar dit is niet noodzakelijk.

Tip
U kunt voor de omelet de toegestane groenten zoals tomaten, courgettes, champignons, paprika en kruiden zoals bieslook, basilicum, oregano gebruiken. Bak de omelet dan niet langs 2 zijden. Ook kunt u Zwitserse strooikaas over de omelet strooien. De omelet kan ook koud gegeten worden, snij ze in stukjes en eet ze met een rauwkostsalade.

Voorbeeld: Omelet aanmaken met water. Even laten rusten. Ondertussen (kastanje)champignons schoonmaken en bakken in (evt.een theelepel olijfolie) een anti-aanbak koekepan. Enkele tomaten schoonmaken en in stukjes snijden (of enkele cherry of romaatjes halveren) en bij de champignons voegen. Hot kerriepoeder en zeezout toevoegen. Na enkele minuten het omeletmengsel toevoegen en bakken.