Kip Kerry / Curry soep

Geschikt in Fase: 1234

Proteïnerijke Kip-Currysoep

Een smakelijke soep met het aroma van Indiase Curry, heerlijk om als maaltijdsoep te gebruiken, maar denk ook eens aan de toepassing als warme saus over de groenten, zoals bloemkool, broccoli, prei (in bijvoorbeeld een ovenschotel met aardappelpuree).



Ruim 17 gram proteine per portie.

Inhoud: 7 zakjes van 25 gram

Kip Currysoep

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

  • Kip Currysoep

Voorraad: Ja

€ 12,90
Pin It
OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

Voedingswaarden

Hoeveelheid

per sachet
van 25g

Kcal

91Kcal

Eiwitten

17,1g

Koolhydraten

2,5g

..waarvan suikers

1,6g

Vetten

1,3g

Vezels

0,5g

Natrium

-mg

Kalium

134mg

Calcium

59mg

Extra Informatie:

Aanvulling op de Voedingswaarden

  • Verzadigde vetstoffen: 0,6g
  • Sodium: 676mg
  • Fosfor: 110mg

Ingrediënten:

Melkeiwitten (emulgator: sojalecithine), soja-eiwit, aroma's, ui, zout, kruiden (waarvan curry (1,3%)), maltodextrine, verdikkingsmiddel: xanthaangom, antiklontermiddelen: magnesiumcarbonaat en siliciumdioxide, vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12, fructose).

Allergenen:

Gluten (tarwe, gerst), soja, melk, mosterd, (sulfieten).

Bereiding:

Neem 250-300 ml koud water in de shaker.
Giet de inhoud van het zakje erin.
Goed afsluiten en 10 seconden goed schudden.
Opwarmen in de microgolf 1 min 40 max op 800 Watt, om de inhoud goed warm te krijgen, roer er met een lepel in om de 30 seconden, niet laten koken!
Of met koud water mengen in kleine magnetronbestendige kom met garde, opwarmen en af en toe doorroeren, niet laten koken!

Tip 1:
Snijd  prei, courgette, champignons, tauge, enz. in heel dunne blokjes.
Wok ze in een pan met beetje olijfolie. Doe er peper, zout, knoflookpoeder en alle mogelijke kruiden bij. Meng deze met de warme soep.

Tip 2: als u de vorige avond wat extra groenten wokt, kunt u deze in een tupperware doosje in de koelkast gebruiken voor de soep, scheelt tijd.